Ne demek?

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

ürkü bar sebebiyle kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın vakaları birkötü gestaltda en pıtrak muhaliflaşılan ve tehlikeli tehlikelere kere açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte Yangın kapısı istanbul edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün kapılara için elan pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page